Veelgestelde vragen

Account

Wachtwoord vergeten?
Accountgegevens wijzigen

Accountgegevens wijzigen

Om bij Pine-apple te kunnen bestellen heeft u een account nodig. Pine-apple levert als groothandel alleen aan de detailhandel. Particulieren verwijzen wij graag naar de Dealer pagina voor het dichtsbijzijnde verkooppunt. Om een account aan te maken klikt u op 'nieuwe klant' rechtsboven op de pagina. Daarna kunt u uw gegevens invullen voor een profiel. Wanneer u succesvol bent aangemeld ontvangt u per email een klantnummer en kunt u een bestelling plaatsen.

U kunt zelf in uw account altijd uw gegevens, zoals uw naam, e-mailadres, bezorg- en factuuradres en betalingsgegevens, wijzigen. Wilt u gegevens in uw verkoopaccount wijzigen? Log dan eerst in uw verkoopaccount om vervolgens de door u gewenste wijzigingen aan te brengen.

Ik krijg de melding: De ingevulde naam is (nog) niet bekend in ons accountbestand.
Wanneer u deze melding ziet betekent dit dat wij het door u aangegeven e-mailadres niet kennen. Volgens onze gegevens is er nog geen account aangemaakt. U kunt klikken op ‘nieuwe klant’ om een account aan te maken.

Ik krijg bovenstaande melding maar heb al een account aangemaakt. Let u goed op dat u geen typefouten maakt in uw naam. Wanneer u er zeker van bent dat u met uw naam dat u invult al een account heeft aangemaakt, maar u krijgt toch bovenstaande melding dan verzoeken we u vriendelijk om contact met ons op te nemen.

Ik krijg de melding: Het door u ingevulde wachtwoord correspondeert niet met het e-mailadres van dit account.
Let u goed op dat u geen typefouten maakt in het wachtwoord. Wanneer u de melding blijft houden dan kunt u klikken op Login kwijt.


Afleveren van uw bestelling

Levertijden & Verzendkosten

Bestellen

Bestellen bij Pine-apple
Een bestelling annuleren

Garantie

Breuk bij ontvangst
Garantie

Retourneren

Retourneren van een artikel
Verkeerd artikel ontvangen

Pine-apple BV
Van de Berch van
Heemstedeweg 21-F
2215 RK Voorhout
The NetherlandsTel:  (0031) 0 252-228-888
Fax: (0031) 0 252-227-060
info@pine-apple.com